dimarts, 26 de març del 2013

JAMÓN BIKE

El passat cap de setmana va tenir lloc la segona edició de la Jamon Bike a Calamocha, Teruel.

Ens esperaven dos dies durs de competició, però també dos dies en els que coneixeriem a tot l'equip d'en Pep Vega, PEDALES DEL MUNDO, que està format per : Israel Nuñez, Mar Franco, Llibert Mill, Lluís Gil, Christian Cruz, Nino, Xavi Taberner, Manel Peinado, Lopy i jo mateixa. Bon equip, bons ciclistes, bona gent!!! Encantada d'haver-vos conegut.

Travessant el riu. Foto: Jose Lapesa

Arribava a la "Jamón" sense haver-me-la preparat gaire per tant vaig optar per participar-hi amb diferents objectius: Patir en cursa (això sempre), aprendre, gaudir de la meva passió, conéixer gent i viure l'ambientillo post-carrera que és lo millor de tot. 

Passant el punt de control
La cursa de dissabte ens esperava amb 137 kms i més de 2250 m+ o sigui que seria un bon entrenament per la Titan. En aquesta etapa les sensacions van ser bones, podent complir els objectius planificats però sempre observant i aprenent dels petits errors. Van resultar 5h 44', 1a posició fèmina i 49 de la general. Per continuar amb la dinàmica de les curses d'enguany, aigua, fang i fred a manta !!
Les sensacions de la segona i última etapa de diumenge (64 kms 1150 m+)   van ser diferents de les del dia anterior; amb més fred i amb el constipat  em vaig tenir que esforçar molt més per mantenir la meva posició i poder fer una bona carrera amb el resultat final : 2h 50, 76 general i 1a fèmina. Sempre disfrutant al màxim.


FELICITAR a :
  • Pep Vega pel seu esforç + il-lusió en l'equip PEDALES DEL MUNDO. No et defraudarem!!
  • A tots els integrants de PEDALES DEL MUNDO, a l'Isra , Mar (excel-lent progressió), Christian, Llibert, Manel, Xavi i al Lluís que sort que no entrena gaire.
  • A RAID CALAMOCHA, per l'excel-lent organització de la JAMON BIKE i per fer-me i fer-nos sentir tant bé. 

Ni més ni menys que 5 pernils ens vam emportar, Isra i Mar per dos 2ns llocs. Pedals del Mon per  primers mixtes i 3rs per equips. I jo també per 1a!!

Podi femení: Mar, jo i Inma
Mar Franco, jo, Isra i Roberto Heras.



Tots impecables amb la nova equipació abans de la primera etapa
Premi ? Donut de xocolata a l'acabar!!
I el protagonista final: el "jamón" que com ja veieu ja l'hem tastat... per cert... boníssim!!!

L'any que ve segur que repetim!!!