dimecres, 19 de maig de 2010

TROTAMONS. FRAGA.


El passat diumenge, 16 de maig es cel.lebrava la 6a marxa btt de Fraga, la TROTAMONS.
O sigui que cap a veure els fragatins s'ha dit!! A les 8:30 es donava la sortida controlada i un cop vam travessar la ciutat......via lliure!!! je, je.....o sigui que em tocava anar a tope, fins coronar la Madalena......la cosa rutllava bé.....estirava un grup d'uns quants.....fins que en un desviament ens vam perdre....apa!! a girar cua i a pujar tota la carretera asfaltada que haviem baixat.....no quedaven gaires quilometres fins la Madalena...o sigui que un altre cop a tope per anar recuperant els minuts perduts. Un cop coronat el cim.....em tocava afluixar el ritme de cursa per anar a ritme més normal i passar-m'ho bé. I així va ser..... senderets, trialeretes, algun tramet a peu.....planejar....tornar a pujar, Sant Salvador.......més trialeretes.....més senderets......fins arribar a meta......65 km, 1250 m +, millors sensacions, i disfrutant a tope!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Penya Ciclista Pinyó Fixo organitzem el proper 4 de juliol, a La Fatarella, els campionats provincials de lleida de xc (rally).
Des d'aqui us convidem a la cursa i us demanem que passeu la noticia als vostres coneguts que hi puguin estar interessats.

Mes info a www.pinyofixo.com

Atentament