dilluns, 24 de maig de 2010

ESCANYABOCS'10.


Cap de setmana de visita per la Seu d'Urgell, on es cel.lebraven diferents activitats, triraid,vertical quiri, marxa nòrdica, pedalada......que puntuaven en una classificació final per ser l'escanyabocs de ferro'10.

Nosaltres apuntats per la pedalada del diumenge on hi havia 2 recorreguts per triar. El recorregut llarg de 50 km va ser impressionant!! pujades llargues, llargues, de les que m'agraden a mi!! senders i trialeres de 100% btt. El terreny estava perfecte, les vistes impressionants, l'ambient increïble, i les sensacions cada dia van sent millors, tot i que em falta intensitat. Podriem dir que la cursa va ser un frec a frec amb la Lurdes Torrescassana, ara passo jo, ara passa ella, ara la deixo, ara em deixa ella, última baixada inoblidable!! com baixàvem!! sender - trialera amb corbes tancades, peraltets, tobogans ...impressionant!! vaig disfrutar com mai!! els últims 3 kms abans de meta van ser llargs, llargs.....asfalt per pla, les 2 en paral.lel, arribada a meta, 1a ella i jo 2a.


Setmana que ve: Las Cuevas del Soplao, Cantàbria. Penúltima prova de Superprestigio Massi.

2 comentaris:

Txarly ha dit...

Mercè, mucho ánimo para la cueva del Soplao. Yo estuve el fin de semana anterior haciendo la Marcha de los 10.000 del Soplao y es infernal. Sé que la que tú haras no se parece en nada, pero solo con estar en Cantabria y ver sus parajes hace que sea increible.
Mucha suerte, CAMPEONA.

Mercè Petit ha dit...

Gracias por los ànimos....la verdad es que lo poco que vimos de Cantabria nos impresionó, los paisajes, la gente...todo muy bonito.