dilluns, 15 de febrer del 2010

Setmana en blanc


Setmana de recuperació mental i física després de la fractura. Gràcies a tots els vostres missatges i trucades, gràcies a la coherència del meu entrenador i gràcies a la familia ser que he d'anar pas a pas i que de res em serveix precipitar-me. En aquests moments el més important i prioritari és la recuperació del canell, per tant l'entrenament passa a un paper secundari. Conscient i preparada mentalment de la pèrdua a partir d'ara d'algunes facultats adquirides començo a obrir els ulls i començo a veure una petita llum llunyana que m'ajudarà a ser pacient les properes setmanes.


De moment reiniciaré l'entrenament al gimnàs fent tot allò que no perjudiqui la lesió i començaré a fer magnetoterapia per consolidar l'òs.

3 comentaris:

Edgar ha dit...

hola mercè, de tant en tant em passo pel teu bloc i al veure el que estas passant a causa de la lesio, nomes et volia donar una mica d'anim per tal d'afrontar el que et ve. Els esportistes no nomes ens mesurem pels nostres resultats, sino per la capacitat que tenim de superar els contratemps i els pals a les rodes que la vida ens posa. Potser l'exemple que ve al cas i que mes coneix tothom es el de Lance Armstrong, que despres de superar un càncer amb molt poques esperances de sortir-ne, va tirar endavant i li va donar tanta força superar-ho que va guanyar varis tours. Amb aixo no vull comparar la teva lesio amb el seu cas, sabem que son coses diferents, pero n'estic segur que ara quan vas al garatge, et mires la teva bici de muntanya amb uns altres ulls... amb aquella ràbia que fa falta per donar-ho tot quan estas en una cursa. Espero que et vagi be la recuperació, ànim!

Clara ha dit...

Mercè se que estat un cop molt dur i per desgracia no hi pots fer res mes, intenta recuperar-te al 100% ja que aquestes lesions si no es curen be, t’estaran emprenyant durant tota la temporada, tal com et va dir la Sandra si a Banyoles no hi estàs be, ja vindrem d’altres cursa en las que si ho estaràs, de moment, ves al gimnàs hi fes treball de cames o pujar al rodillo, però sobretot no et desanimis ..Molts ànims

Anònim ha dit...

Molts Anims des de Vallfogona de Riucorb !!! Paciencia que després d'això de les ganes que els hi tindràs t'hauran de posar uns frens de camió per parar-te!