dijous, 4 de març de 2010

Compte enrera

Fa molts dies que no escric al blog i la veritat era per falta de motivació. Ja fa 24 dies de la fractura, 24 dies en el que he estat bastant baixa de moral, pensant en el passat i en el futur, pensant en les curses que em perdré, en si estaré bé o no.....pensant, pensant massa....gràcies a tots els missatges, trucades i mails de suport, gràcies al Lluís (es com si també sé l'hagués trencat ell), ....... a vegades no veiem més enllà, has de tancar els ulls uns dies...... fins que algú (el meu entrenador, Joseba) tel's fa obrir per veure-ho tot més nítid que mai:
  • 1r Objectiu temporada 2010: curar bé i recuperar.

Avui comença el meu compte enrera, no per Banyoles ni per cap altra cursa...sinó per recuperar-me al 100% i poder entrenar al 100%.

"L'èxit no es compta per les victòries sinó per les vegades que t'aixeques quan caus" Blanca Fernandez Ochoa

3 comentaris:

Javier Ferrero ha dit...

Anims!Que tots els que ens agrada l'esport,en general.Com més gran és la caiguda amb més força ens em d'aixecar!Força i amunt que som lliutadors!A de més,sempre pensa que hi ha algú pitjor que tú!Salut!

Clara ha dit...

L’únic que puc donar-te es al meu suport i molts d’ànims per la recuperació..Ja tindràs temps de donar-nos canya i fer-nos patir per aguantar la teva roda..

Ada Xinxó ha dit...

Vinga Mercè, aquesta moral ben amunt!! Ja veuràs com aviat aquests dies dolents formaran part del passat. Ànims!