dimarts, 24 de febrer del 2009

NOU EQUIP!!

Ja fa uns mesos que quatre "bojos" de les dues rodes de la zona de Ponent ens vam engrescar en formar un equip de btt per competir a totes les curses de la COPA CATALANA del 2009. La iniciativa es va presentar per poder anar tots junts, buscar sponsors, portar la mateixa equipació i sens dubte, passar-nos-ho bé.
Sense cap objectiu en concret, sense res a perdre, sinó que ho tenim tot per aprendre. Aprendre de totes les curses, de tots els circuits, dels viatges, de tothom, dels pro's i no tant pro's, de les anècdotes, de les petites caigudes, de portar el patiment al límit, de nosaltres mateixos, però sobretot, de la paciència i comprensió de les nostres parelles; sense elles això tampoc seria possible.



Integrants de l'equip:



ANDREU SEGURA JOVELLS, èlit. (Castelldans).
JOAN PERERA QUINTANA, màster 30. (Arbeca).
SERGI LLANES VALLS, màster 30. (Castellnou de Seana).
MERCÈ PETIT LLOP, fèmina èlit. (Mollerussa)



L'equip VIVERS JAUME PELEGRÍ, formarà part del Club Unio Cicloesportiva Mollerussa que juntament amb MC Segre - Bassella, Reale - Ara Lleida i CC Terres de Lleida, els de la provincia Lleidatana ens deixarem més que veure!!!

3 comentaris:

Secociclisme ha dit...

Una molt bona noticia Mercè, m'hen alegro molt que vagi sortin gent amb iniciatives, equips i sobretot ganes de disfrutar damunt una bicicleta.
Bona sort!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Mucho animo y disfrutad al máximo.
La ropa os ha quedado muy chula.
Enhorabuena por la iniciativa.

Mercè Petit ha dit...

Gràcies pels ànims!!! De ganes de fer-ho bé no en falten!!!