dimarts, 3 de juliol del 2012

PEDALS DE FOC NON STOP

Fa uns anys vaig compartir la PDF en 3 etapes i  amb els amics i mai hagués pensat que jo seria capaç de fer el recorregut non stop. Però la vida dona molts tombs i m'he adonat que no seria res sense aquests reptes. La PDF non stop em feia especial il.lusió i ja la tenia marcada en el meu calendari com un dels objectius principals de la temporada. Els entrenaments des de la Titan, passant pel Soplao i fins a la data els havia enfocat directament a la PDF, realitzant sortides molt llargues de BTT el diumenge.... i per fi, ja arribava el dia assenyalat.

Amb el cos una mica adormit, a les 5 del matí ja estava a la linea de sortida amb 230 participants més. Ho tenia tot planificat, els gels, les barretes, com afrontar la carrera........ i sempre, amb la incertesa i els dubtes del transcurs de la prova i del final de carrera. En els primers kms va costar arrancar el motor de les cames però sabia que quedava molt i molt per acabar i que calia controlar bé cada un dels detalls de la carrera:

  • Beure i alimentar-me bé durant tot el recorregut.
  • No donar-ho tot en les primeres pujades.
  • Pujar els ports, tal i com portava planificat amb el meu entrenador.
  • Guardar-me un "cartutxo" per la última pujada a Beret.
  • Mirar constantment el GPS per no perdre'm.
  • No arriscar baixant.

I logísticament puc dir que portava la millor assistència mecànica, d'avituallament i psicològica necessària:

El Lluís treient de les butxaques tots els envoltoris acumulats.
foto: Nuria Padrós

Gairebé tot va sortir tal i com portava planificat, dic gairebé, per què sempre hi ha petits errors a millorar.  No em conformo mai. Però puc dir que va ser una carrera increïble, que vaig disfrutar en cada un dels 216 kms i 5600 m +, sobretot des d'Espot fins a Vielha, que l'arribada primera a meta amb els meus pares i el Lluís esperant-me va ser molt emocionant!!! que l'ambient va ser espectacular, els paisatges guapíssims, els senders i trialeres brutals!!  i l'organització impecable..... un 10 en tot!!! Gràcies Pep per proposar-me aquesta nova aventura!!
El podi femení.
foto: Nuria Padrós.





4 comentaris:

Unknown ha dit...

Un temps brutal i a sobre fer-lo disfrutant com dius!
Deu ser rècord femení de la prova, no?!
Moltes felicitats!

Joseba ha dit...

Espectacular lo conseguido. ¿Dónde estarán los límites?

Clara ha dit...

No tenia cap dubte que farias un temps record, per fi tens ho que tants anys durs treballant amb força, perseverancia i ilusio..M'alegro molt..

Apaa puc dir que conec a la Merçe Petit jaja

FELICITATS

Mercè Petit ha dit...

Si, si Anneta, rècord femení de la prova.

Joseba, yo también me lo pregunto.

Clara, gràcies pel teu recolzament i la confiança que has tingut en mi sempre. Jo també puc dir que conec a la gran Clara Soms!