dilluns, 11 de juliol del 2011

MARXA BTT a PRATDIP. Comencem de nou!!!!


El club ciclista l'Anjuba de Pratdip organitzava un altre any la marxa amb btt dels senders del dip. Després d'haver-me convidat (moltes gràcies!!!! :) i de tenir un bon record de l'any passat no m'ho vaig pensar dues vegades per confirmar l'assistència.... Després de 5 setmanes sense competir i baixar el ritme d'entrenaments degut a la lesió no sabia com em trobaria.
A més a més tenia una rival de categoria, ni més ni menys que la Cristina...."afincada" en terres tarragonines!!!!
M'ho vaig passar genial, semblava una "copa catalana" i la cursa va resultar un entrenament al 100% en simulacre de carrera.
En quant a sensacions....ejem...ejem.....doncs després de tants dies sense competir......deixe-m'ho....tot i que no va estar malament del tot.......
Al final vaig entrar 2a a 1 min 20'' de la Cris.
Com que el circuit era exacte a l'any passat ....n'he millorat el temps amb 8 minuts menys!!! oeoeeee!!

En quant a l'espatlla.....la recuperació va genial!! estic molt contenta!!! ara ja toquen exercicis de musculació a tope!!!!

I la setmana que ve "participaré" ( donant lo millor de mi dins de les meves opcions ) als meus 3s Campionats d'Espanya XC a Becerril de la Sierra!!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Enhorabona pel retorn! 8' menys a l'any passat i això que estaves recuperant sensacions! Molta sort a Becerril!

Clara ha dit...

Mercè,
M’alegro molt que ja estiguis rodant de nou, quin susto amb al braç, però sobretot continua lluita’m per que quan menys t’ho esperis tindre’s la teva compensa una abraçada molt molt gran