divendres, 6 de maig de 2011

INFISPORT, d'EXCLUSIVE.


Des de principi de temporada que l'Erik Diaz d'Exclusive es va posar en contacte amb els integrants del meu equip, Bassella MC Segre Conor per ajudar-nos en la suplementació i complementació alimenticia amb els productes que ell representa de la gama d'Infisport. Des de bon començament i consultant totes i cada una de les característiques dels seus productes et venen ganes de provar-los. De moment els resultats són excel.lents.
Si parlem de les barretes ND3 sólido, doncs que he de dir? que sempre n'has de portar una, tant per entrenar com per competir. Té bon gust, no conté greixos i si hidrats de carboni d'absorció ràpida, glutamina, aminoacids ramificats, antioxidants......A mi em van salvar durant la última etapa de la VOLCAT 2011!!!
En quant als Gels Orals són els meus preferits per les carreres de XC. No et causen molèsties estomacals i a més a més et donen un plus de força. En la última carrera a Huelva, vaig resuscitar després de la primera volta gràcies al gel!!
També puc parlar molt bé de ND3. És el meu complement ideal per beure, tant per entrenar com per competir. No et dona més sed de la necessària, té molt bon gust i porta tots els complements necessaris com a recuperant energètic, desfatigant i antioxidant!
I si parlem de VOLTOM és el carbohidrat definitiu per ajudar a fer una carga de carbohidrats abans de l'esforç i també com a recuperant després.

Gràcies ERIK!

2 comentaris:

E.C.O. ha dit...

Ostres, doncs encara no ho havia sentit!!!

Serà qüestió de provar-ho no???

Xavier Jové ha dit...

INFISPORT, SALVA LA TEVA VIDA ;)