dijous, 9 de setembre del 2010

VACANCES


Les vacances!! esperades vacances!! que ràpid passen!!

Enguany vàrem gaudir de molt bon clima durant els 15 dies per la provincia de Girona. La meitat per muntanya i la meitat per La Costa Brava. La veritat és que no cal marxar del nostre país per disfrutar del paisatge, les costums, la bona gent,......i es que...... soc fan de Catalunya!!


La primera setmana va ser molt intensa en quant a coses que veure, excursions a peu, amb BTT, visites,.... aquella setmana no sabiem si fèiem vacances o no perquè anàvem més cansats que mai.

La primera parada la vam fer a la comarca d'Osona, (Bcna), on vam visitar els poblets de L'Esquirol, Tavertet, Rupit (ens va encantar el Salt de Sallent), Cantonigròs......Per pedalar una miqueta vam utilitzar la xarxa de rutes BTT de Catalunya, per cert s'haurien d'actualitzar totes les marques dels camins....moltes estaven deslluides, trencades o no hi eren.... sort de l'orientació del Lluís perquè si per jo fos.....encara estariem perduts per la muntanya, jejejejeje. La següent estació va ser la Vall de Ribes (un poblet molt recomanables de visitar és Pardines ) , la Vall de Nuria, la Vall de Camprodon ( Vallter 2000, Setcases....Vilallonga de Ter) casualitats de la vida ves per on, ens vam trobar una cursa de carretera on hi participaven un munt de bttr's entre ells la Sandra, i es que ells no paren ni a l'estiu!! je, je......
Després de tant caminar vam anar directament a la Costa Brava on ens vam instal-lar en un camping de Pals amb sortideta directa a la platja, piscina.......o sigui que relax i a prendre el solet uns dies!! Vam visitar el poblet de Peratallada, (preciós), Begur, Pals, amb les seves cales com : Sa Tuna, Aiguafreda..... precioses!! i també casualitats de la vida...pedalant per carretera un matí, ens trobem també a la Cris entrenant.

Van ser quinze dies increibles per posar-nos les piles i tornar "al cole", a la monotonia, a la feina vui dir és clar...lluny queden ja els dies sense despertador ni rellotge......