dilluns, 8 de febrer del 2010

Moments baixos.



Ahir, amb molt bones sensacions, i participant a la carrera del gran campionat btt de la Selva, a Vilobí, em vaig fracturar el canell, concretament el radi de la mà esquerra. No parlaré de la carrera, ni de com va ser,....ja he analitzat prou la situació, la caiguda i el precís instant.....i tenint la moral per terra en aquests moments m'he d'agafar allà on sigui per treure les forces necessàries intentant buscar el positiu de tot plegat.....sent molt difícil però......

A 40 dies de la 1a carrera a Banyoles, he de portar el braç enguixat durant 1 mes.....ho sigui que la soldadura ha de seguir el seu curs natural i no s'hi pot fer res més.

Espero poder pujar als rodillos el més aviat possible i és que a partir d'uns dies seran els meus millors amics per un bon temps.

Agraeixo a totes les persones, des de la gent de l'organització, els de l'ambulància, el 061, els professionals de l'Hospital de Sta Caterina de Salt pero sobretot al Miquel Llaudet i al Joan Perera per fer-me costat en aquells moments......Gràcies nois!
També agraeixo el suport per part de Moto Club Segre, Fernando, David.....gràcies.....per ser grans persones.

13 comentaris:

Oriol Badia ha dit...

anims merce! segur que amb 4 dies ja tornaras a donar guerra sobre la bici!!!


a recuperarse!

Ada Xinxó ha dit...

Ostres ahir a l'arribada et vaig trobar a faltar però no sabia què t'havia passat, vaig imaginar que problemes mecànics o l'encostipat que m'havies comentat... molts ànims i a recupera-te ràpid que aquesta temporada segur que encara donaràs més guerra que la passada!!

Secociclisme ha dit...

Ànims Mercè,nomès dir-te que dels entrebancs i situacions adverses tambè s'en apren, a ben segur sortirás reforçada i realitzarás una gran temporada.

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Ostres Mercè...me sap molt greu!!! Ara més que mai es el moment en que has de ser forta i no desanimar-te!!Que s'han de fer rodillos¿?pos se fan i fins avorrir-los si convé!!! Espero que tinguis una rapida, molt rapida recuperació...ANIMS!!!

Óscar ha dit...

Anims noia!!! no et desanimis, pensa que la forma la recuperaràs ràpid! a la que puguis tornar a pujar als rodillos veurás que no és tant greu! lo important és la mentalitat, no la pots perdre.

Clara ha dit...

Ostres Merçe, si que en sap greu llegar aquesta noticia, ja m’han dit que va ser un circuit molt dur, jo ho vaig fer l’any passat hi havien unes trialeras de vertigo. Se que estàs molt motivada per donar molta canya aquesta temporada, però no et desanimis que no depèn nomes de una cursa i segur que a Banyoles estàs al menys al 80% .Recuperat una forta abraçada

Josep Puigpinós ha dit...

ÀNIMS Merce!!! Segur que aviat estaras recuperada, ja que amb la força de voluntat, ho superaràs com si res!!!

Administrador ha dit...

Ànims Mercè!!! segur que d'aquí a 4 dies ja tornes a estar al 100%!!

Enric Martorell.

sandra santanyes ha dit...

ei Mercè anims que la temporada es molt llarga si no estas be a Banyoles ja ho estaras a Corro, no tonguis presa millor que es soldi be.
recupera´t aviat!!!!!

Txarly ha dit...

Ale Merce, ya veras que en cuanto pasen unos dias, subes esa moral. Y mucho animo CAMPEONA, que muy pronto volveras a estar dando guerra.
Un saludo.
Txarly.

Arnau Planas ha dit...

Recuperat aviat Merce! Com ja t'han dit, la temporada es llarga

xavier domenech ha dit...

ei merce!! espero que aixo vagi rapid i es soldi bé, tal com diuen, si no es Banyoles serà Corro, pero tranquila que sera un any de donar guerra , tard, o pronte!! RECUPERAT!!!!

Marta ha dit...

Molts ànims Mercè, en un any has progressat increïblement i encara has de donar molta guerra, no et desanimis!!! La temporada és molt llarga i ja tornaràs a estar al 100%!