dimecres, 25 de novembre de 2009

NOVETATS 2010!!

Per la propera temporada 2010 formaré part de l'equip de competició BASSELLA-MOTO CLUB SEGRE-CONOR. Gràcies al seu suport podré competir en totes les proves del SUPERPRESTIGIO OPEN ESPANYA, de la COPA CATALANA INTERNACIONAL i en els CAMPIONATS ABSOLUTS d'Espanya i Catalunya. Sota la direcció tècnica i esportiva de David Berral i juntament amb els nous companys d'equip Albert Aubet, Oscar Berral i Josep Ma Puigpinós espero cumplir els meus objectius per l'any que ve: "Donar el màxim de mi mateixa" i "disfrutar al màxim en les competicions".


Ja va arribant el nou material per la propera temporada. De moment, ja tenim la nova "màquina", exactament, el quadre de CONOR WRC M9, muntat full equip amb XTR, forquilla SID team, rodes SLR, cubertes HUTCHINSON i seient SAN MARCO de noia...


Ens veiem!!

6 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Enhorabona Mercè!!!!Aquest es un equip competent ja...ara toca entrenar fort i anar a tope de motivació de cara al 2010!!!!

Mercè Petit ha dit...

Gràcies Mariano!!!! Espero estar a l'alçada de la resta de l'equip!!! o sigui que a entrenar, entrenar i entrenar.
A veure quan t'arriba la bici nova!!

Anònim ha dit...

merce sóc el xavier domench entraras a un dels millors equps estatals en quan a material i oportunitats, AROFITA-HO ENS VIEM DISABTE DIRIA!!! deeew!

Mercè Petit ha dit...

Hola XAVIER, també penso com tu, espero rendir al màxim. Fins dissabte Xavier!!

Jordi Martorell ha dit...

Felicitats Mercè!! Això significa que estàs fent les coses bé, ara amb la motivació a tope i unes quantes hores d'entrenaments, a superar els resultats de la temporada passada.Ànims!!!
Bona gent els del Segre.

Mercè Petit ha dit...

Gràcies Jordi, si, son molt bona gent!! una gran estructura tècnica i esportiva. Ara a entrenar a tope!!