dilluns, 25 de maig del 2009

L'ESGARRINXADA, Vilanova de l'Aguda

Aquest diumenge vaig "enredar" a tota la "tropa" per anar a Vilanova de l'Aguda. Era el segon any que organitzaven la marxa anomenada L'ESGARRINXADA.
El Robert ens va fer matinar i a les 7:40 ja érem a lloc, encara no hi havia ningú de la organització i el Lluis ja buscava um bar per anar a fer un café.... però en un poblet tant petit, a aquella hora del matí i diumenge!!! Finalment van anar arribant els organitzadors de la pedalada i vam fer café i tot al bar del camp de futbol.
A les 9h donen el tret de sortida i bé, ja sabeu que els de Lleida no tenim gran cosa per competir per aquí a prop i per tothom una pedalada = World Cup XC.
Personalment em vaig trobar molt bé pujant i baixant ... bé, cada vegada vaig deixant anar una mica més els frens.... S'ha de dir que els organitzadors s'ho van "currar" d'allò més per dissenyar els recorreguts ja que hi havia molta trialera i molt sender... però es que molts dels senders els van obrir ells amb ensofatadores i a mà... els felicito per donar-nos el plaer de passar per paratges, boscos i senders inòspits.
El proper diumenge cap a Solsona!!

1 comentari:

Oriol Badia ha dit...

boness, si al final no es tant dolent fer trialeres jejejeje deunido de les pujades diras!!