dilluns, 9 de març del 2009

SUPERPRESTIGI MASSI CCI BANYOLES

Per fi arribava la primera carrera de copa catalana. Com en moltes anteriors edicions el campionat s'estrenava a Banyoles, on més de 500 corredors participarien en la carrera de XC compartint sortida amb noms importants del ciclisme nacional i mundial.

Com que ja ens hem triat les vacances en les nostres feines laborals, les hem fet coincidir un que altre dia amb les carreres per poder anar tranquils, fer els circuits i "aclimatar.nos". Per tant el divendres pel matí ja arribàvem a Banyoles. Només sortir del cotxe notem el bon clima, ni vent, ni aigua, ni fred sinó que ni més ni menys que una temperatura ben agradable de 16º.... els de Lleida no hi estem acostumats....Per la tarda vam anar a fer el circuit amb el Lluis i la veritat és que val la pena fer.lo i observar els punts forts i febles. Un circuit tècnic, nerviós i hàbil amb un parell de trialeres atrevides i les famoses "eses" de Banyoles que van resultar ser la meva creu.
El dissabte van arribar la resta de companys i vam poder anar veient a tots els pro's: Julian Absalon, Ruben Ruzafa, Iñaki Lejarreta, Peraud, Marga Fullana, Anna Villar, Sandra Santanyes i molts altres més. Cada cop faltava menys.
Diumenge pel matí, un bon esmorzar: cereals, 2 iogurs, suc de piña, pa torrat amb mermelada per poder aguantar bé durant tota la cursa. A les 9h, després de la presentació d'equips ja estàvem fent "rodets" en el nostre box.... resulta que hem aconseguit una carpa i tot!!! Veiem arribar als del Terraferma, Miquel, Robert, Coma..... l'ambient cada vegada més tens..... faltava cada cop menys.


A les 10 h ja estava a la graella de sortida i les fèmines haviem de fer 3 voltes al circuit. Vam tenir sort de poder sortir les primeres perquè es van formar uns embussos pel darrera que déu ni do!!! M'anava concentrant, pensant en tots els petits detalls, observant com les de primera fila es preparaven per arrancar, parlant amb la Noe i esperant el tret de sortida. Miro el pulsómetre,..... 105 puls.

Arranco, les sabates em calen a la primera, penso: bé, bé, una bona sortida, vinga, plantada i a fer el que saps!!! Concentrada, i després de la pujada, venia el primer sender, més endavant les "esses" que les vaig fer millor el dia abans, arribem dalt i a partir d'aquí quan els juniors venien pel darrera tot era casi "cops" de colze per adelantar durant tot el que quedava de carrera. Jo si em venien pel darrera i em demanaven pas amb respecte i podia deixar-los passar els donva pas, però en les trialeres no es podia adelantar, en aquells moments era una mica egoista i anava a la meva...baixant sense arriscar.


Al final, vaig acabar en 13a posició de 18 fèmines èlit, a 14 minuts de la Marga Fullana (1a posició), però sapiguent que havia fet la meva cursa, que havia comès algun que altre error, però amb la satisfacció d'haver millorat el ritme en cursa i en definitiva el temps final comparant-ho amb les curses de l'any passat. Encara em queda per aprendre i molts entrenaments per millorar!!!

3 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

He fet un cop d'ull a les classificacions i ho vas fer prou bé...has millorat molt, enhorabona!! Ja esta bé que surtin bikers femenines per les terres de Ponent!!! Au a continuar entrenant i disfrutant!!!

Secociclisme ha dit...

Molt be, molt be, ànims hi ha per la próxima.

Mercè Petit ha dit...

Gracies, pels ànims.... ja tinc ganes d'anar a la pròxima cursa a Corró d'Amunt.