dilluns, 22 de desembre del 2008

DESAFIANT A LA BOIRA

Ahir ens vam curtir 3h:30min pedalant; en total 70 Km entre els camins i les boires de la plana, em sembla que no marxaran en uns quants dies; esperem que en siguin pocs i que no s'allarguin 2 o 3 setmanes com anys anteriors. Vam anar a buscar el sol i al final si que el vam veure, el vam trobar a dalt del monestir del Tallat. Com veieu a la foto, es veu la boira baixa cobrint totes les valls interiors, i es que estava tot ben gebrat!!!!

Segons en Tomàs Molina ens esperen uns dies de temperatura agradables a la majoria del territori català menys a les valls i planes de l'interior. Això ens suposa a tots els ciclistes residents a les planes de Lleida una superació personal. Qui és capaç de vestir-se? Et poses capes i més capes de roba de wind-tex, gore-tex o el que sigui però en el fons saps que després de superar 1h i 1/2 d'entreno ja no et notaràs els dits de la mà, ni els dits del peus, ni el nas, ni els quadriceps...no cal posar-te les ulleres perquè en 2 minuts ja no hi veuràs, la humitat convertida en gotes d'aigua et regalimarà des del casc, les pestanyes se't gebraran i arribarà un moment que pedalaràs per pedalar, no sabràs la força que estàs fent i només tindràs ganes d'arribar a casa i posar-te a la dutxa. A la dutxa? Bé, inclús l'aigua freda et dona la sensació de que es calenta.... val més esperar-te una estona que si no.... encara es pitjor.

Però tot i sapiguent això, dia rera dia tornes a sortir amb bici, amb carretera o amb btt, al final ja és igual...surts vestit de casa semblant qui sap que, amb el buff fins dalt a les orelles deixant a la vista només els ulls; la gent et mira al passar però passes de tot; fas el que més t'agrada, pedalar; és igual que faci fred o calor, que plogui o que nevi; només tens ganes de sortir i disfrutar!!!

2 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Cuanta razon tienes.
Ser ciclista aqui, es mucho mas duro que en cualquier otro lugar.
Sin ir mas lejos, el sabado yo sali a -1 y llame a mi hermano y el estaba a 16º en barcelona con un sol impresionante.
Es algo que aun no he asimilidao.
El que sale en bici en invierno en estas tierras es porque es ciclista, de verdad!

Mercè Petit ha dit...

Penso que el fet de sortir amb aquestes condicions et fa més fort@, psicològicament parlant. Aquestes petites coses t'ajuden a superar-ne d'altres ni que no ho sembli.
Al final t'acabaràs acostumant a la boira i al fred ja ho veuràs...

PD M'encanta el teu blog!!!